Falcon BMS 4.33

 
 
Било је тешко замисливо да Falcon BMS може бити даље побољшан када се појавила верзија 4.32 уз све моделе појединих система ловца F- 16 које је ова верзија Falcon- а донела, напредни модел лета, а не треба заборавити ни ажурирање графичког енџина на DirectX 9 стандард. Ипак, до побољшања је дошло и то у свим поменутим сферама, а не треба заборавити ни неколико нових модела авиона које може летети корисник, а које је верзија 4.33 донела.
 
Када је графички приказ спољног света у питању, у Falcon- овом свету је порасло дрвеће које свакако доприноси доживљају лета на малој висини, док трава коју је у подешавањима такође могуће укључити остаје неприметна, што је можда последица велике брзине лета савремених ловаца. Урбана подручја и даље нису густо попуњена зградама, али плаве флеке које су се појавиле можда индицирају места на која ће зграде бити постављене једном кад буду изграђене.
 
Модел лета ловца F- 16 је мало побољшан, а велике промене када је моделирање овог ловца у питању виде се у побољшаном моделирању појединих система. Приликом монтаже Maverick ракета на подвеснике долази до одступања уздужне осе ракете од уздужне осе авиона, те се ракета по монтирању мора "упуцати" ако се жели да гледа у исту тачку у коју гледа и камера нишанског контејнера. Период забрављивања поменутих ракета на циљ сада је нешто дужи и одговара ономе што се може видети у, на пример, овом видео- клипу. Од 4.33 верзије, Maverick ракете је могуће носити само уз нишански контејнер на ловцу F- 16, а ово због тога што је моделирано аутоматско предавање ракети циља забрављеног нишанским контејнером. Испорука бомби у режиму константно прорачунаване тачке удара сада допушта одбацивање највише једног пара бомби без обзира на вредност унету на одговарајућој страни мултифункцијског дисплеја, док су GPS вођена оружја добила потпуно нов, детаљнији модел. Употреба ласерски вођених бомби сада подразумева потребу да се унесе код који ће омогућити да се бомбе са неких ваздухоплова наводе на зрачење са тих или неких других ваздухоплова, што значи да је омогућено бомбардовање циљева које обележава неко други током мрежног летења. Уз мање измене у моделирању система за инструментално слетање, промене у моделирању ракета средњег домета које их чине мање ефикасним, што ће блиску ваздушну борбу учинити чешћом појавом и можда још по нешто што је промакло пажњи, виртуелним пилотима на располагању стоје и авиони које сами могу летети, чије моделирање се још увек не може сматрати подједнако савршеним као моделирање ловца F- 16, а међу којима су Panavia Tornado, F- 15E, F/A- 18 E и F, AV-8B Harrier и МиГ- 29. Falcon BMS 4.33 се може преузети овде.
 
Значајне тренутке забележене током летења у кампањама у Falcon- у BMS 4.33 можете погледати испод.
 
 

If You are ready to get pumped visit totally sweet mammels, or the following website.