Преузимање

 
На овој страни могу се преузети програми и још по нешто.
 
 
 
MD5:  cb137c9757525efa360d5b7c4c4e2625
 
 
 
 
 
 

Самонанесена динамичка кампања за IL- 2 Sturmovik: Cliffs of Dover

 
 
Овај програм ће од .mis фајла креираног у Full Mission Builder- у симулатора IL- 2 Sturmovik: Cliffs of Dover направити динамичку кампању. Више о томе овде.
 
 
 
Самонанесена динамичка кампања постоји ради вашег уживања, а објављена је сагласно са GNU- GPL лиценцом, те је с' тога бесплатна за преузимање и употребу. Ако неко нађе да је овај програм толико добро направљен да пожели да новчано награди аутора, свој прилог може дати у складу са упутствима наведеним испод:
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
Celllphone Dictionary Maker
 
 
Celllphone Dictionary Maker
Програм је написан уз коришћење стандардних C++ библиотека, па би требао да ради на свакој 64- битној дистрибуцији.
 
 
 
 
Тапете за мобилне телефоне са екранима од 4 инча
Нерезиденти Рапублике Србије, то јест они који немају пребивалиште или седиште на територији Републике Србије, свој прилог могу дати коришћењем PayPal сервиса. Они који желе то да учине могу да кликну на икону са леве стране.
Резиденти Републике Србије, то јест они који имају стално пребивалиште или седиште на територији Републике Србије, свој прилог могу уплатити шалтерима ERSTE банке, на рачун чији ће број постати видљив ако кликнете на икону са леве стране.
 
 
 
 

Cellphone Dictionary Maker

 
Програм Cellphone Dictionary Maker ће од било ког .text фајла са UTF- 8 кодним распоредом направити листу речи које можете користити као речник за ауто- корекцију свог мобилног телефона. Неке од страница ове презентације откуцане су управо на мобилном телефону, током пауза  за кафу или у јавном превозу, што је и наметнуло потребу за оваквим нечим. Ако користите Android мобилни телефон, фајл који ће програм да направи у директоријуму у ком се налази треба копирати на телефон, а потом се речи које фајл садржи могу укључити у кориснички речник коришћењем програма User Dictionary Manager. Да ли слични програми постоје за iOS и Windows Mobile платформе за сада није познато, али се нешто можда може пронаћи. Овај програм је бесплатан за коришћење.
 
 
 
 

Phone Wallpapers

 
 
Овде можете преузети тапете које за тему имају ловачке авионе, а које одговарају мобилним телефонима са екранима величине 4 инча.

If You are ready to get pumped visit totally sweet mammels, or the following website.