Поглед преко тарабе

 
Захваљујући пре свега развоју бесплатног софтвера намењеног праћењу положаја главе, на тржишту се појавио велики број производа намењених корисницима који не мисле да је прављење модела и модификовање камера њихова шољица чаја. Пошто се ради о низу произвођача чији се број увећава до те мере да би прављење посебних страна за сваког од њих било помало заморно, а који нуде само моделе намењене праћењу положаја, сличне моделима понуђеним на овој презентацији, качкете са ушивеним електричним колима, диодама и напајањем и пошто само неки од њих нуде и модификоване камере, на овој страни ће произвођачи бити поменути сумарно уз обезбеђивање линкова до њихових мрежних презентација.
 
  • На презентацији SWCProducts може се видети неколико модела од којих се неки напајају батеријама, а неки USB каблом. Модели, израђени од пластике, предвиђени су за монтирање на носач слушалица или на обод качкета.
  • На мрежној презентацији названој Track Hat понуђен је поред модела и раније поменути качкет у који су ушивене диоде. Овај произвођач је, поред напајања својих модела USB каблом, изгледа у неке од модела уградио батерије какве се користе на мобилним телефонима, а које се могу пунити са адаптера или са USB порта рачунара и док се модел користи. Овим су истовремено обезбеђене мале димензије модела и дугачки периоди између пуњења. Модели су израђени од пластике, а заинтересованима су понуђене и модификоване PS3 Eye камере.

If You are ready to get pumped visit totally sweet mammels, or the following website.